OVER ONS

OVER TWENT4svn RICH
RICH - staat voor rijkdom. Dit kun je op diverse manieren invullen. Rijk aan liefde-kennis-vreugde-gezondheid-familie of vrienden. You name it! Twenty4svn Rich is een label die zich voornamelijk richt op free thinking. Eigenlijk dan ook geen label te noemen, we zitten liever nergens aan vast. Zie het meer als een beweging in de samenleving. A movement... A LIFESTYLE. Ons motto is: 'Gun het jezelf om tevreden te zijn met de dingen die je wél hebt', want alleen dan, ben ook jij Twenty4svn Rich.

Ik ben TWENTY4svn Rich.. 24/7 rijk. Niet rijk aan geld, maar aan alle positieve en krachtige drijfveren in het leven. Het doel van TWENTY4svn Rich is om alle negatieve vibraties in jouw mindset te doorbreken en om te zetten in waardering en positiviteit.

“RICH IS MORE THAN MONEY“

Twenty4svn Rich is opgericht door Chayden Richie. In 2013 werd zijn allereerste logo ontworpen voor zijn eerste stappen in de 'mode industrie'. 2014 lanceerde hij dan zijn eerste prototype long tee's met zij ritsen. Daar is het toen helaas bij gebleven. In 2016 maakte hij zijn doorstart en is hij begonnen met het ontwerpen van logo's en designs, om vervolgens t-shirts met behulp van zijn persdruk te kunnen realiseren. Onder de namen YizziYen-Clothing en even later BOY2Man Fashion voorziet hij diverse klanten van leuke ontwerpen.

HET STAAT VAST!

Per 1 mei 2020 valt ook het doek voor BOY2Man fashion. Het is tijd voor een frissere wind en dat betekent een label voor IEDEREEN. Naast de spraakmakende naam 'TWENTY4svn RICH' heeft dit label ook een mascotte. De 'Fleur de lis' heeft betekenissen waar Twenty4svn Rich zich zeker bij aansluit. Volg jij ons al op Social Media?

Facebook

Volg & Like onze facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste items en sales.

Instagram

Volg je ons al via instagram? Is influencer iets voor jou? Meld je dan gauw aan!

YouTube

Op YouTube zijn wij nog niet actief. Blijf via onze andere kanalen op de hoogte!